Let op: door grote storing (ma 22/11) roosterprogramma kan DGK onderwijs verschoven zijn

Beste studenten,

Op maandag 22 november jl. heeft zich om 15.26 uur een grote storing voorgedaan in de roosterdatabase Syllabus Plus. Als gevolg van deze storing is een groot aantal activiteiten onbedoeld herroosterd. Dit betekent dat ze op een andere dag en tijd terecht kunnen zijn gekomen dan de bedoeling en dat de zaal gewijzigd kan zijn. Dit betreft zowel bachelor- als masteronderwijs. Voor de bachelor geldt dat deze week meerdere practica van Cel tot Weefsel zijn getroffen. Dat is inmiddels hersteld.

Er wordt door roosteraars bij OSZ en de departementale onderwijssecretariaten gewerkt aan een oplossing. Dit betekent dat alle herroosterde activiteiten handmatig gecontroleerd zullen moeten worden. Wij hopen dat wij zo snel mogelijk de situatie hersteld hebben.

Zie je iets geks in je rooster (bijv. een starttijd van 20.00 uur, onderwijs op een zondag, of zoiets) en is het na komende week nog niet opgelost? Trek dan even aan de bel via: rooster.vet@uu.nl
Heb je als student een zaalboeking gemaakt via Resource Booker? Check deze even en als je iets geks ziet, meld het even via datzelfde e-mailadres.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

namens team Planning & Roostering van OSZ,