Laatste kans: verdien studiepunten bij Studium Generale!

Kijk verder dan je eigen vakgebied

Dit voorjaar organiseert Studium Generale twee programma's die je als student kunt volgen voor studiepunten. De inschrijvingen van november zijn afgerond. De cursus over wetenschapsfilosofie zit vol. Maar op maandag 24 en dinsdag 25 januari kun je je nog inschrijven voor onderstaande lezing. Wees er snel bij!

Duurzaamheid als wereldbeeld

De cursus ‘Duurzaamheid als wereldbeeld’ (GEO3-5004) organiseren we in samenwerking met de faculteit Geowetenschappen op dinsdagavonden in blok 3. Ieder jaar verkennen we met wetenschappers vanuit verschillende vakgebieden een specifiek onderwerp binnen het overkoepelende thema duurzaamheid. Dit jaar staat materiaal centraal:

• Willen we een duurzame toekomst voor iedereen, dan moeten we onze omgang met materialen veranderen. Van het delven uit de aarde, het produceren van ons geliefde mobieltjes, tot het (her)gebruik ervan in het dagelijkse leven. Waar gaat het mis? En hoe kunnen we efficiënt omgaan met onze schaarse grondstoffen en energie?
Schrijf je direct in (zoek op: GEO3-5004)

Problemen met inschrijven?

Inschijven gaat via Osiris. Problemen met inschrijven? Dat kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld doordat het je derde vak is die periode en daar speciale regels voor zijn bij jouw faculteit. Meestal kan het probleem verholpen worden door contact op te nemen met je studiepunt.