22 mei 2019

Laatste kans: Stem voor de medezeggenschapsraden!

Verkiezingen medezeggenschapsraden

De kandidaten voor de universiteitsraad en faculteitsraden zijn bekend. Vanaf maandag 20 tot en met woensdag 22 mei kun jij je stem uitbrengen bij de verkiezingen. Dit is een unieke kans. Door te stemmen bepaal jij wie vanuit de medezeggenschap jouw belangen gaat behartigen! Jouw stem telt!

Hoe kun je stemmen?

Op maandag 20 mei krijg je een e-mail met een link naar de stemapplicatie op www.uu.nl/stem. Om je stem uit te brengen log je in met je Solis-id en wachtwoord. Als je ingelogd bent, zie je de kandidatenlijsten. Je mag twee stemmen uitbrengen: één stem op een kandidaat voor de U-raad en één stem op een kandidaat voor jouw faculteitsraad (tenminste, als daar verkiezingen zijn). De stembussen sluiten op woensdag 22 mei om 23.59 uur.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de verkiezingen of diverse kandidatenlijsten? Ga naar de website van de U-raad en de faculteitsraden van Bètawetenschappen, Geesteswetenschappen, Geneeskunde, Geowetenschappen, REBO en Sociale Wetenschappen. Bij Diergeneeskunde zijn geen verkiezingen omdat daar sprake is van evenveel kandidaten als zetels. Bij UCU en UCR hebben de verkiezingen i.v.m. het semestersysteem reeds plaatsgevonden.

Secretaris Centraal Stembureau, Anne Marie Partridge, via tel. (030) 253 43 55.