6 september 2021

Laat je vaccineren in het USP

Kom je naar universiteit en is het nog niet gelukt je te laten vaccineren? Dan kun je dat meteen regelen bij de GGD-vaccinatielocatie in het USP! Je kunt er gratis en zonder afspraak terecht op maandag 6, dinsdag 7 en woensdag 8 september. Daarna kun je er elke woensdag terecht, acht weken lang. Je vindt de locatie op Genèvelaan 6: tussen het Educatorium en The Basket.

Je kunt kiezen uit twee vaccins: Pfizer of Janssen. Neem je ID-bewijs mee naar de vaccinatie! Voor internationale studenten is het advies om eerst een BSN-nummer aan te vragen, zodat de vaccinatie ook goed geregistreerd wordt in de CoronaCheck-app.

Waarom zou ik me laten vaccineren?
Als je je laat vaccineren, verhoog je de veiligheid voor jezelf én voor anderen. Zo kunnen we elkaar veilig en verantwoord op locatie blijven ontmoeten.

Wanneer is de vaccinatielocatie geopend?
De vaccinatielocatie is geopend van 10:00 tot 17:30 uur. Je kunt terecht op de volgende data:

• Week 36: maandag 6, dinsdag 7, woensdag 8 september
  • Week 37: woensdag 15 september
  • Week 38: woensdag 22 september
  • Week 39: woensdag 29 september
  • Week 40: woensdag 6 oktober
  • Week 41: woensdag 13 oktober
  • Week 42: woensdag 20 oktober
  • Week 43: woensdag 27 oktober

Na deze periode wordt gekeken of de locatie langer in het USP blijft.

Kan ik me ook ergens anders laten vaccineren?
Misschien is het te druk in de vaccinatielocatie in het USP of kan je niet op bovenstaande data. Kijk dan of je op een andere dag op een van de andere GGD-vaccinatielocaties in de stad terecht kunt.

Kijk meer informatie over vaccineren op de website van de GGD Utrecht.