Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Geef je op voor de gratis ADEM training

Gratis pilot training ADEM (Autonomie duurzaam eigen maken)

Prestatiedruk, keuzestress, het gevoel dat het allemaal te veel wordt… We willen allemaal graag weten hoe je daarmee om kan gaan. Of liever nog, hoe je het kunt voorkomen. Hoe leer je omgaan met verwachtingen van jezelf en van anderen, met stress en emoties?

ADEM-training

De Universiteit Utrecht heeft een training ontwikkeld over deze thema’s. In deze training kan je in 5 bijeenkomsten veel leren en ervaren over hoe je jouw autonomie en daarmee veerkracht kunt versterken. Bovendien zouden we graag het effect van de training meten middels een vragenlijst die deelnemers voor en na de training invullen.

Praktisch

Wij zijn op zoek naar minimaal 10 en maximaal 30 studenten Diergeneeskunde die deze training willen volgen. De gehele cyclus wordt 3 x gegeven. De fysieke bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Groep 1: Dinsdag 8 februari / 22 februari / 8 maart / 22 maart / 5 april van 17.15-19.15 uur
  • Groep 2: Woensdag 9 februari / 23 februari / 9 maart / 23 maart / 6 april van 10.00-12.00 uur
  • Groep 3: Donderdag 10 februari / 24 februari / 10 maart / 24 maart / 7 april van 17.15 – 19.15 uur

Het is voor jezelf en voor ons project van groot belang dat je werkelijk bij alle bijeenkomsten aanwezig bent en dat je tijd hebt voor de thuisopdrachten. Dus als je geïnteresseerd bent, check dan ook je beschikbaarheid, en zorg dan dat de genoemde data genoteerd staan in je agenda. Je geeft je op voor een van de cycli. Er kan bij hoge uitzondering een keer gewisseld worden van groep.

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Nicole Mastenbroek, dierenarts en arbeid- en organisatiepsycholoog, docent persoonlijke en professionele ontwikkeling en coördinator tutoraat bij de faculteit Diergeneeskunde en Marijntje Zeijen, arbeid- en organisatiepsycholoog en onderzoeker studentenwelzijn bij de faculteit Diergeneeskunde.

Heb je nog vragen?

Stuur een mailtje naar n.j.j.m.mastenbroek@uu.nl en m.e.l.zeijen@uu.nl

Geïnteresseerd?

Lees de beschrijving van de ADEM-training (pdf) en geef je op door een mail met naam, studentnummer, in welke fase van de opleiding je bezig bent en welke trainingsdag(en) je deel kan nemen, te sturen naar n.j.j.m.mastenbroek@uu.nl en m.e.l.zeijen@uu.nl.

Wie het eerst komt, die eerst maalt.

Hopelijk tot ziens bij de training!

Nicole en Marijntje