22 oktober 2020

Korte Inspiratiesessie, #1 studeren in coronatijd

Studeren in coronatijd is niet altijd even makkelijk. Je mist je vrienden, studiegenoten, de gezelligheid en support van samen studeren. Tijdens de eerste Korte Inspiratiesessie op woensdag 4 november van 17.00-18.00 uur gaat coach Nynke Okma met jullie in gesprek over waar je zoal tegenaan loopt en wat jou daar bij kan helpen. Jullie wensen en vragen, op kortere en langere termijn, staan centraal.

Dit is de eerste van een reeks bijeenkomsten die je afzonderlijk kunt bijwonen, maar samen een mooi geheel vormen in het kader van veerkrachtig blijven tijdens je studietijd. Een mooie manier om heel laagdrempelig met je medestudenten én een professional in contact te zijn en ervaringen en tips uit te wisselen. Ben je erbij? Inschrijven is niet nodig, je kunt deelnemen via MS Teams door de code wbxrsd1 in te vullen. Je wordt dan toegevoegd aan het MS Team Korte Inspiratiesessie – Faculteit Geneeskunde. Meer informatie over hoe je dit doet vindt je hier (stap 12 van de handleiding). We zetten de stream open op 4 november om 16.45 uur.

Graag tot dan!

P.S. ben je op die dag aanwezig in het Hijmans van den Berghgebouw en wil je er graag live bij zijn? Dat kan, er zijn een paar plekken beschikbaar. Mail in dat geval even dat je erbij wilt zijn naar studentbegeleiding@umcutrecht.nl