Koop nu je kaarten voor The SnowQ: De Kerst Dinnershow bij Parnassos

Schuif aan bij The SnowQ, de Kerst Dinnershow van Parnassos Cultuurcentrum. Ontdek het verhaal over twee zussen die elkaar kwijtraken en met behulp van The SnowQ zichzelf en het publiek bevrijden.

Wat is The SnowQ?

Twee zussen raken elkaar kwijt wanneer een magische spiegel breekt. Waar de één alle hoop verliest, probeert de ander wanhopig in verbinding te blijven. Ze worden bezocht door allerlei vervormde kerstfiguren. Maar pas wanneer The SnowQ ten tonele verschijnt, worden we bevrijd. Dan nodigen we iedereen uit om zelf over te geven aan het kerstfeest.

Kerstshow en dineren

The SnowQ is een inclusief & exclusief kerstfeest waar iedereen welkom is te genieten van een luxe veganistisch diner. DADO eetwinkel en catering verzorgt het driegangenmenu. Het diner is een visuele verwijzing naar de show. Al je zintuigen worden geprikkeld.

Door cursisten van Parnassos

The SnowQ wordt gemaakt en uitgevoerd door cursusdocenten, cursisten en medewerkers van Parnassos. Zij zorgen ervoor dat het een avond wordt om nooit te vergeten. De performers, cursisten van Parnassos, komen uit verscheidene landen in Europa: Spanje, Griekenland, België, Nederland en Polen. Samen delen ze de passie om een voorstelling neer te zetten die prikkelt en raakt. Een voorstelling waardoor het publiek met een hoofd vol liedjes en een hart vol naastenliefde naar huis gaat. Wil je meer weten over de makers van The SnowQ of een kijkje nemen achter de schermen? Bekijk onze website.

The SnowQ vindt plaats van 13 december t/m 16 december 2023 in Parnassos. Tickets zijn nu verkrijgbaar. Klik op een van de onderstaande links voor de juiste datum waarop je wilt gaan: