19 juni 2019

Kom sporten bij Olympos

Olympos is het sportcentrum van de Universiteit Utrecht. Van alle sporters van Olympos is maar liefst 85% student. Dat is te merken aan de relaxte sfeer die Olympos kenmerkt. Het sportaanbod is bovendien zeer breed, je kunt kiezen uit meer dan 70 sporten. Met de speciale OlymPas kun je voor een voordelig tarief sporten. UU-studenten krijgen korting.

Hieronder staan een paar leuke tips:

Gratis yoga-sessie: 108 x de zonnegroet

Doe je ook mee? Op Internationale Yoga Dag (a.s. vrijdag 21 juni) vieren we de zomer met een yoga-sessie waarin we 108 x de zonnegroet doen. Bij mooi weer uiteraard buiten in de zon; anders in Dans 2.

Wanneer: vrijdag 21 juni van 16:00-18:00 uur.

Meedoen is gratis met OlymPas. Meld jewel even aan via de website van Olympos.

Krachtsport bij Olympos

Cursus Krachttraining voor beginners

Wil je in de zomer(vakantie) fit blijven en resultaat boeken met trainen?  Schrijf je dan in voor de korte cursus Krachttraining voor beginners (gemengd of voor vrouwen) van vijf weken/lessen.
Met je OlymPas kun je bovendien gratis onbeperkt vrij trainen in Kratistos.

Meer informatie en inschrijven

Cursus Cross Challenge

Verleg je grenzen in de crossfittraining Cross challenge!  In deze cursus zul je gegarandeerd je algehele conditie en kracht verbeteren. Je gaat aan de slag in een kleine groep waarbij de aandacht voor techniek en verantwoord trainen groot is. Lees hier meer over de voordelen van krachttraining.

Meer informatie en inschrijven.