Kom naar de Diversity Dinner Dialogues

Illustratie van diversity dinner

Bij de Diversity Dinner Dialogues prik je helemaal gratis een vorkje mee – zolang je wilt meepraten over diversiteit en inclusie. “Tijdens vooral gezellige en boeiende bijeenkomsten willen we met UU’ers het gesprek openen over de ervaringen van verschillende groepen op onze universiteit,” vertelt initiatiefnemer Bruce Mutsvairo, “en smeden we banden met en tussen hen.”

Belangrijke discussies en dialogen

De eerste Diversity Dinner Dialogue (DDD) vindt plaats op 30 mei 2023 in het Academiegebouw. Het openingsthema is internationale medewerkers en studenten. Later dit jaar volgen nog twee DDD-evenementen: 13 september (met het thema religie en functiebeperkingen) en 26 oktober (toegankelijkheid (materieel en symbolisch) en eerstegeneratiestudenten). Tijdens de diners worden diverse activiteiten georganiseerd om de gasten te vermaken.

“We willen graag bijdragen aan de belangrijke discussies en dialogen over diversiteit en inclusie”, zegt Mutsvairo. “Maar dat betekent niet dat we alleen geïnteresseerd zijn in mensen die diversiteit en inclusie steunen. Als je ertegen bent, nodigen we je graag uit om met ons te delen waarom.”

Meld je aan voor de Diversity Dinner Dialogues

Voor elk diner zijn twintig plaatsen beschikbaar. Iedereen die aan de Universiteit Utrecht is verbonden, of je nu WP, OBP of student bent, is welkom aan tafel. 

Meld je aan