Kom naar de activiteiten in de week van de medezeggenschap

In de week van 13 tot en met 17 februari vindt de week van de medezeggenschap weer plaats! In deze week maak je kennis met de medezeggenschap bij de Universiteit Utrecht, geef je ons input waar wij volgens jou mee aan de slag moeten en word je geïnspireerd door interessante sprekers. De week is georganiseerd door medezeggenschappers uit de verschillende raden van de universiteit, Vidius en een landelijke studentenorganisatie.

Programma

Dinsdag: Lezing Jacques Brinkman

Tweevoudig Olympisch hockeykampioen en inmiddels succesvol ondernemer Jacques Brinkman vertelt met zijn topsportachtergrond over onderwerpen als samenwerken, presteren en teamverband.

Woensdag: Koffie met de universiteitsraad

In de ochtend staat de universiteitsraad weer klaar met gratis koffie voor een goed gesprek. Zin in een gratis kopje koffie? Loop langs bij de Universiteitsbibliotheek(UB) in het Utrecht Science Park of in de Binnenstad! Vertel ons wat jij graag anders zou zien, wat we kunnen verbeteren en met welke onderwerpen wij als universiteitsraad aan de slag moeten.

  • Wanneer? Woensdag 15 februari 11:30 - 13:15 uur
  • Waar? UB Utrecht Science Park en UB Binnenstad
  • Taal: Nederlands en Engels

Donderdag: Activiteiten van de faculteitsraden

Op donderdag organiseren de verschillende faculteitsraden de gehele dag activiteiten. Ze zijn deze dag op de campus te vinden. Details hierover zijn via de kanalen van de faculteiten te vinden.

  • Wanneer? Donderdag 16 februari; details via kanalen faculteitsraden
  • Waar? Op verschillende locaties; details via kanalen faculteitsraden
  • Taal: Nederlands en Engels

Vrijdag: Stel je vragen over de herinvoering van de basisbeurs en lezing sociale veiligheid

Er leven veel vragen bij studenten over de herinvoering van de basisbeurs. Ga in gesprek en stel je vragen over deze herinvoering en de inkomenspositie van jou als student aan het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland.

Evenement sociale veiligheid

Aansluitend organiseert Vidius een evenement over sociale veiligheid waarbij dr. Kim Loyens komt spreken. Zij is universitair docent aan het departement Bestuur- en Organisatiewetenschap en doet onder andere onderzoek naar integriteit(sbeleid). Vidius is de belangenbehartiger van alle studenten en studentenorganisaties in Utrecht.

Contact

Heb je nog vragen over de activiteiten of medezeggenschap bij de universiteit? Neem dan contact op met de studenten van de universiteitsraad via studentenuraad@uu.nl.