Koerier(s) gezocht voor het Dierenziekenhuis

Vanwege de tijdelijke verhuizing van het Universitair Veterinair Diagnostisch Laboratorium (UVDL) vanuit het JDV naar het Androclus zoeken we vanaf begin mei tot eind augustus 2023 studenten voor een pool van fietskoeriers:

We zoeken een student die voor minimaal 1 dag per week inzetbaar is, voor een periode van bij voorkeur van minimaal 6 weken of langer. De pool dient van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur ingevuld te zijn met één werkstudent. Werkdagen (of dagdelen) kunnen in onderlinge afstemming met de andere werkstudenten worden ingepland.

Zoek je een verantwoordelijke en tevens actieve baan waarin je ook tijdens eventuele rustige momenten aan eigen studiewerk kunt zitten? Reageer dan nu op deze leuke vacature als fietskoerier tussen de verschillende afdelingen van de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren, Paard en het UVDL!

Wie zoeken we?

Een student die van fietsen houdt en minimaal 1 dag per week voor langere tijd beschikbaar is. Dit mogen ook 2 losse dagdelen zijn.

Wat ga je doen?

Je bent degene die verantwoordelijk is om monsters vanuit het dierenziekenhuis Gezelschapsdieren en Paard, te vervoeren naar het UVDL op de begane grond in het Androclus vanwege het ontbreken van de buizenpost. Op basis van een dagplanning weet je op welke locatie en tijd je verwacht wordt om de monsters op te halen. Daarnaast ben je telefonisch bereikbaar wanneer er tussendoor met spoed monsters vervoert dienen te worden. Voor een transportfiets gedurende de werkdag wordt gezorgd. Je bent samen met de andere werkstudent(en) uit de pool verantwoordelijk voor het rooster waarbij het noodzakelijk is dat er elke reguliere werkdag één koerier tussen 08.00-16.30 uur ingepland is. Op officiële feestdagen en weekenden wordt er niet gewerkt.

Wat bieden we?

Je krijgt een 0-uren aanstelling (bruto uurloon €14,56). Je kunt tijdens eventuele rustige momenten aan je eigen studiewerk zitten én het is in de maanden mei, juni, juli en augustus heerlijk om een bijbaan te hebben die zich deels buiten afspeelt!

Meer weten?

Neem dan contact op met Suzanne Reijerink, via S.R.Reijerink@uu.nl of 06 18692357.

Solliciteren?

Stuur een reactie vóór 18 april naar Suzanne Reijerink (S.R.Reijerink@uu.nl).