22 mei 2018

Klanttevredenheidsonderzoek over facilitaire dienstverlening

Catering: Storia di Pizza

Vijfduizend studenten ontvangen op donderdag 24 mei een e-mail met een uitnodiging om mee te doen aan het vijfde klanttevredenheidsonderzoek van het Facilitair Service Centrum (FSC). Wat vind jij van bijvoorbeeld de schoonmaak of de buitenterreinen? Dit is je kans om je mening te geven!

Het FSC wil met dit tweejaarlijkse onderzoek weten of de dienstverlening nog steeds aansluit op de wensen en verwachtingen van de UU-gemeenschap en wil tegelijkertijd, door middel van open vragen, suggesties ophalen om de dienstverlening nog verder te ontwikkelen. Ook alle universiteitsmedewerkers (met uitzondering van de medewerkers van Geneeskunde en de eigen FSC-medewerkers) krijgen een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen.

Wat doen we met de resultaten?

Na het klanttevredenheidsonderzoek van 2016 heeft het FSC diverse verbeteringen doorgevoerd. Bijvoorbeeld:

• Sodexo heeft het nieuwe cateringconcept Jazzmans geïntroduceerd in het Minnaertgebouw en in de Dining Hall op het ICU.
  • Het zwerfvuil wordt vaker opgeruimd.
  • Er zijn twintig nieuwe bomen geplant in  De Uithof.

Meer informatie

Wil je meer weten over het onderzoek? Neem dan contact op met Harmen Strikwerda (h.strikwerda@uu.nl of 030-253 49 54)