Kijk nu de teamsmeeting met de onderwijsdirecteur Bachelor en/of Master terug!

Op woensdag 3 juni vonden er twee teamsmeetingen plaats. Eén voor alle bachelorstudenten, om bij te praten met de onderwijsdirecteur bachelor, Theo van Haeften. En één voor alle masterstudenten, om bij te praten met de onderwijsdirecteur master, Cornélie Westermann.  

Je kunt de opnames van deze bijeenkomsten nu terugkijken in de Blackboard Community DGK Interne Studentencommunicatie (voorheen ‘Onderwijs in transitie naar 2022’).

In de BB-community DGK Interne Studentencommunicatie zijn een aantal content folders te vinden (zie afbeelding hieronder):

  • Notulen Faculteitsraad
  • Onderwijs in transitie
  • DGK in coronatijd
  • Vlogs en foto’s

We zullen intern nieuws (dat niet geschikt is voor op de Studentensite) over (onderwijs)ontwikkelingen ten gevolge van het coronavirus in de contentfolder 'DGK in coronatijd' plaatsen. Verder worden alle nieuwsberichten op de Studentensite geplaatst. 

Hoe weet ik of er nieuws in de community te vinden is?

Als er nieuws in de BB-community geplaatst wordt, zetten we hier een nieuwsbericht over op de Studentensite. Op die manier blijf je als student overal van op de hoogte als je de nieuwsberichten op de Studentensite in de gaten houdt!

FAQ naar aanleiding van de bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten zijn door jullie in de chat veel vragen gesteld. De gestelde vragen worden nu uitgewerkt tot een FAQ die volgende week gedeeld zal worden. Nader bericht hierover volgt in de volgende studentennieuwsbrief die gepland staat voor vrijdag 12 juni. 

contentfolder DGK in coronatijd