26 maart 2019

Kijk live mee met de viering van de 383e Dies Natalis

Vandaag dinsdag 26 maart 2019 viert de Universiteit Utrecht haar 383e Dies Natalis in de Utrechtse Domkerk. Kijk vanaf 15.00 uur mee met de viering via de livestream!

Onderwijs voor het leven

Het thema van de diesviering is ‘Onderwijs voor het leven’. Daaruit spreekt de ambitie van de Universiteit Utrecht om tijdens de reguliere opleidingen studenten breed te willen toerusten voor een rol in de samenleving. Maar het leren houdt niet op na het behalen van een diploma. We leren ons leven lang. Daarom ontwikkelen we een flexibel en sterk onderwijsaanbod voor diverse groepen in verschillende fasen van hun leven en loopbaan.

Programma

De diesrede met de titel: The role of the teacher in tomorrow’s world? zal worden gehouden door professor Sari Lindblom, vice-rector of the University of Helsinki. Tijdens de diesviering worden tevens twee eredoctoratende Docentenprijs, de prijs Jong Docententalent en de prijs voor de Alumnus van het jaar uitgereikt.

Bij aanvang van de viering zullen de speeches online verschijnen. Kijk voor de laatste update op de Dies pagina.