19 mei 2020

Kandidatenlijsten universiteitsraad bekend! Op wie ga jij stemmen?

Studenten konden zich tot 7 mei verkiesbaar stellen voor de universiteitsraad en faculteitsraden. Inmiddels zijn de kandidatenlijsten voor de universiteitsraad bekend. Bij de verkiezingen van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni kun jij je stem uitbrengen op één van de kandidaten. Op wie ga jij stemmen? Bekijk nu de kandidaten!

Meedenken en adviezen geven

Binnen de Universiteit Utrecht denken studenten en medewerkers mee over het beleid. Ook geven zij adviezen aan bestuurders. Daarbij is een goed georganiseerde medezeggenschap belangrijk. De universiteitsraad is de medezeggenschapsraad van de Universiteit Utrecht en bestaat uit studenten en medewerkers. Op facultair niveau is dat de faculteitsraad.

Vier studentenlijsten

Dit jaar hebben zich vier studentenlijsten gemeld. Er zijn meer kandidaten dan zetels. Daarom zijn er verkiezingen van 2 tot en met 4 juni 2020.
Bekijk wie er op de kandidatenlijsten staan, en waar de lijsten voor staan.

Informatie

Wil je meer informatie over de verkiezingen voor de universiteitsraad? Bekijk de website of neem contact op met de secretaris van het Centraal Stembureau, Anne Marie Partridge, a.m.partridge@uu.nl.