12 april 2017

Kandidatenlijsten universiteitsraad bekend

Studenten konden zich tot 30 maart verkiesbaar stellen voor de universiteitsraad en faculteitsraden. Inmiddels zijn de kandidatenlijsten voor de universiteitsraad bekend. Bij de verkiezingen van maandag 8 tot en met woensdag 10 mei kun jij je stem uitbrengen op één van de kandidaten. Jouw stem telt!

Meedenken en adviezen geven

Binnen de Universiteit Utrecht denken studenten en medewerkers mee over het beleid. Ook geven zij adviezen aan bestuurders. Daarbij is een goed georganiseerde medezeggenschap belangrijk. De universiteitsraad is de medezeggenschapsraad van de Universiteit Utrecht en bestaat uit studenten en medewerkers. Op facultair niveau is dat de faculteitsraad.

Drie studentenlijsten

Dit jaar hebben zich drie studentenlijsten gemeld. Er zijn meer kandidaten dan zetels. Daarom zijn er verkiezingen van 8 tot en met 10 mei 2016.

Informatie

Wil je meer informatie over de verkiezingen voor de universiteitsraad? Neem dan contact op met de secretaris van het Centraal Stembureau, Anne Marie Partridge, Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, kamer 519, tel. 253 4355, a.m.partridge@uu.nl.