10 september 2018

Training in debating technieken en ervaring opdoen met jureren

Juryleden voor NK Debatteren voor scholieren gezocht

honourscollege_

Vind je het leuk om te debatteren en te jureren tijdens een NK debattoernooi? Geef je dan op voor het jureren tijdens het NK debatteren voor scholieren in januari 2019. Juryleden zijn onmisbaar op de debattoernooien. Wij vinden het belangrijk om jongeren op een zo goed mogelijke manier feedback te geven. Zo zorgen we ervoor dat leerlingen nieuwsgierig blijven, nóg beter leren luisteren en overtuigender leren spreken.

Wat krijg je?
• Speciale debat- en overtuigtraining op de Universiteit Utrecht in september 2018
• Officieel certificaat na 3 x jureren
• Ervaring in hoe je een goed debat voert (op het gebied van argumentatie en presentatie) en hoe je op een goede en constructieve manier feedback geeft