Jij bepaalt de nieuwe foodtrucks in het Utrecht Science Park

Binnenkort staan er vier nieuw gekozen foodtrucks in het Utrecht Science Park. Haal jij graag wat af tijdens een dag studeren? Kies dan tussen de onderstaande zes foodtrucks via deze poll. Jouw stem is bepalend; de vier foodtrucks met de meeste stemmen zie je vanaf april terug op de campus.

Uit welke foodtrucks kan ik kiezen?

Je kan stemmen op twee van de volgende zes foodtrucks:

Broodje Ben (Belegde broodjes)

'Wij zijn een hardwerkend en gemotiveerd team dat met belegde broodspecialiteiten staat voor vers, vlot, variatie en vriendelijkheid. We bieden voldoende keuze voor elke smaak en voorkeur.' (Foto)

Falafel & Halloumi (Midden-Oosters)

'Zin in een heerlijke, originele en verse falafel- of halloumiwrap? We staan voor je klaar in onze kleurrijke foodtruck om het lekkerste eten voor jou te serveren.' (Foto)

Last Vegas (Plant-based fastfood)

'Utrechts enige plant-based (nacht)snackbar gaat in 2023 uitbreiden. We kijken ernaar uit om onze loaded fries, burgers en snacks ook in het Utrecht Science Park aan te bieden.' (Foto)

Mo & Zonen (Turks streetfood)

‘Wij, vader en zoon, zijn sinds 2002 de welbekende 'kebabkerels' van het Utrecht Science Park. Wij staan voor vers, healthy, sustainable en futureproof Turks streetfood.’ (Foto)

Surinaamse EetHut (Surinaams)

'Wij bieden iets exotisch, gezonds en lekkers voor de grote en kleine trek, én voor elk budget. (Vegetarisch) belegde broodjes, snacks en roti-rollen, dagelijks bereid met verse ingrediënten van het land.' (Foto)

Hoi Anh (Vietnamees)

'Hoi Anh is een hoogwaardig, vernieuwend horecaconcept dat staat voor gezond, traditie en liefde. Met alleen maar verse ingrediënten komt de Vietnamese keuken bij ons helemaal tot zijn recht.' (Foto)

Hoe kan ik stemmen?

Door middel van deze poll. Je selecteert twee foodtrucks. Je kan één keer je stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met zondag 15 januari. Let op: je ontvangt een bevestigingsemail. Klik op de link in die email om je stem geldig te maken.

Wanneer is de uitslag bekend?

We delen de uitslag later deze maand via de studentensite en sociale media.

Waarom houden we deze stemming?

Op 31 maart lopen de contracten van de huidige foodtruckondernemers af. De Universiteit Utrecht houdt daarom een offerteronde. Het doel is om tot nieuwe contracten te komen met vier foodtruckondernemers.

Stem nu!