iVTG december 2023

Op 4, 6 en 7 december 2023 staat de tweede iVTG van dit studiejaar gepland. Iedereen die ingeschreven staat voor de opleiding, en de voortgangstoets voor die opleiding (CRUX/UVT/SVT of iVTG) nog niet heeft afgerond, moet meedoen met de toets.

  Achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan de deelnemerslijsten. Let op: na 26 november gaan wij de deelnemerslijsten definitief maken, dat betekent dat dan:

  • Je inschrijving bij de opleiding inclusief financiering geregeld dient te zijn.
  • Heb je recht op voorzieningen? Deze dienen in osiris te staan.
  • Ben je het niet eens met je meetmoment (wordt later via de BB community gepubliceerd) - dan moet je hier bezwaar op maken.

  Alles wat op dat moment nog niet geregeld is, kan alleen bij uitzondering via de studieadviseurs, in sommige gevallen, nog aangepast worden.

  Op de website kan je terugvinden op welke groepen op welke dag toetsen, let hierbij goed op dat

  • je in de bachelor wordt ingedeeld op basis van wanneer je de opleiding bent begonnen - niet op basis van waar je zit in je opleiding.
  • er een apart moment is gereserveerd voor alle studenten die de voorziening "minder massaal" toegekend hebben gekregen.
  • we hebben gehoord dat voor enkele studenten van jaar 1 er overlap is met de PLO-toetsing op 6 december, deze studenten zal aangeboden worden op een andere dag te toetsen.

  Verder is belangrijk: Zijn er persoonlijke omstandigheden waardoor jij niet aan de toets mee kan doen? Meld je af via het afmeldingsformulier, te vinden op de website.

  Lees, als je dat niet eerder gedaan hebt, ook alle regels op de website nog eens door:

  We wensen jullie weer veel succes!