21 september 2017

ITS en FSC helpen studenten in het zadel!

Je hebt ze waarschijnlijk wel gezien: de studenten in gele shirtjes die op de Uithof en in de binnenstad rondliepen om eerstejaars studenten snel op weg te helpen met IT en FSC (Facilitair Service Centrum).

Ze vertelden over de handleidingenwebsite die je kunt bezoeken wanneer je bijvoorbeeld een printer wilt installeren op je laptop of wanneer je het wifi-netwerk eduroam wilt instellen op je telefoon. Of natuurlijk de IT-pagina op de studentenwebsite waar je allerlei informatie over IT kunt vinden. Maar ook het WhatsApp-nummer 06- 1003 4493 werd gepromoot waar je als student al je IT-vragen én facilitaire zaken kwijt kunt!

Prijsvraag

Alle studenten bij de UU konden in de periode van 4 t/m 15 september kans maken op een fiets als ze meededen met onze actie. Ze hoefden alleen het woord 'fiets' gevolgd door hun Solis-id te sturen naar het WhatsApp –nummer 06- 1003 4493 van IT en FSC. Doel van de actie was, om het telefoonnummer in zoveel mogelijk telefoons te krijgen. Wanneer je de IT of het FSC dan later een keer nodig hebt, staat het nummer tenslotte al in je telefoon! Onder alle inzendingen werden twee fietsen verloot. De winnaars hebben op 20 september hun fiets opgehaald bij ons.