19 juli 2017

Invention Summer Camp Wageningen

Van 23-25 augustus 2017 is futuristisch onderwijsgebouw Orion op de Campus van Wageningen University & Research  “the place to be” voor een 3 daagse, challenge voor studenten en studententeams uit heel Nederland.

Het thema van Invention Summer Camp Wageningen:

Wat heeft een student aan middelen & faciliteiten nodig om te kunnen excelleren?

De toekomst voorspellen is lastig, en daarom gaan jullie op zoek naar innovatieve ideeën om de toekomst samen vorm te geven.

Deelnemers worden in een multi-disciplinair team gedurende 3 zinderende dagen aan het werk gezet om met onconventionele en originele plannen te komen. Zij kunnen inspirerende workshops volgen, en worden begeleid door ervaren experts en coaches en uiteindelijk beoordeeld door een gerenommeerde jury uit o.a. het onderwijs & bedrijfsleven. Prof. Dr. Ir. Louise O. Fresco, President of the Board van WUR, verzorgt de opening, en we hebben futuroloog Ruud Veltenaar als keynote spreker weten te strikken. Het winnende team ontvangt de hoofdprijs van € 2.500,-.

Naast het aanleveren van ideeën is het kunnen opdoen van kennis en het bouwen van een intern en extern netwerk voor de deelnemers, is ook de factor fun een belangrijk onderdeel in ons drukke programma. Zo kunnen deelnemers hun eigen sustainable sleeping tentenkamp bouwen, is er een ludieke relaxruimte tot hun beschikking en organiseren we knallende Rooftop Party met DJ op het dakterras van Orion. Eten en drinken zijn bij de ticketprijs inbegrepen.

Alle info en een compleet programma vind je op www.inventionsummercamp.com.

Inschrijven kan via de site. De kosten zijn 40 euro per deelnemer.