15 oktober 2020

Hulp en begeleiding in tijden van corona

Op allerlei manieren bereiken ons de signalen dat de huidige situatie gepaard gaat met grote uitdagingen voor jou als student. Groeiende onzekerheid over de voortzetting van je opleiding (vanwege mogelijk staken van stages), steeds meer onduidelijkheid over de duur van online studeren en natuurlijk een toenemend gebrek aan sociaal contact, binnen en buiten de studie. Wij begrijpen dat dit ingewikkeld is en wijzen je graag op de hulp die er binnen en buiten de faculteit is: tips en hulp bij vanuit huis studeren, een goed gesprek of coaching. Op deze pagina vind je daarnaast veel tips en handige links.

Samen maken we het beste van deze complexe periode. Weet ons te vinden! En als je twijfelt of vragen hebt, neem dan contact op met studentbegeleiding@umcutrecht.nl.