Honours: Extra plekken beschikbaar!

Sluit je aan bij een hechte community van gepassioneerde medestudenten en professoren, waar je nieuwsgierigheid en vaardigheden worden gevoed.

Het UU Honours College heeft extra plekken beschikbaar bij drie van onze interdisciplinaire honoursprogramma's! Bij het Honours College vinden we je passie voor leren en persoonlijke ontwikkeling belangrijker dan je cijfers. Hier kun je je uiteenlopende interesses de vrije loop laten gaan, en complexe vraagstukken aanpakken door interdisciplinair te denken. Klinkt dit interessant? Schrijf je dan in! 

Je kunt een honoursprogramma volgen naast elke masteropleiding aan de Universiteit Utrecht. De drie beschikbare programma's zijn UniCity, GHIS en Young Innovators.

Aanmelddeadline

De deadline om je aan te melden is 11 september 2023 om 09:00 (CEST).

Graduate Honours Interdisciplinary Seminars

De hedendaagse wereldwijde en lokale uitdagingen worden steeds complexer, wat vaak vraagt om bredere en dynamische samenwerkingsverbanden. GHIS is ontworpen voor nieuwsgierige, open-minded en breed maatschappelijk geïnteresseerde studenten die graag interdisciplinaire onderzoeksvaardigheden willen ontwikkelen die helpen bij het benaderen van deze gecompliceerde uitdagingen. GHIS faciliteert de interactie tussen studenten en onderzoekers om samen perspectieven te verkennen in de context van real-life casussen en onderzoeksvoorbeelden. Kijk hier voor meer informatie.

Young Innovators Programme

Het Young Innovators programma gaat over het maken van een verandering in de richting van regenerativiteit. Een regeneratieve samenleving versterkt leven en zorgt voor de aarde en haar diverse gemeenschappen. Het programma brengt reflexief persoonlijk leiderschap samen met community-based verandering. Kijk hier voor meer informatie.

UniCity

We zoeken en onderzoeken samen – als collectief van studenten, stadsbewoners en wetenschappers – wat er leeft en speelt in de stad in al zijn diversiteit en dynamiek. Ons beginpunt is open en we laten ons gedurende het programma leiden door wat de deelnemers inbrengen aan interesses en observaties van sociale activiteiten, ruimtelijke omgeving en de ecologie van de stad. Om grip te krijgen op wat er leeft en speelt slaan we bruggen tussen disciplines en maatschappelijke perspectieven. Samen maken we producten die wetenschappelijke opbrengsten toegankelijk maken voor derden. Kijk hier voor meer informatie.