14 augustus 2020

Hoe gaat het aankomende collegejaar er voor mij uitzien?

We begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt weten hoe jouw aankomende collegejaar eruit komt te zien. Veel dingen zijn nog onzeker: maatregelen van de overheid kunnen worden vertraagd, teruggedraaid of juist sneller worden versoepeld. We doen ons best om jullie zo veel mogelijk in onze gebouwen te ontvangen. Wat er begin september precies mogelijk is, verschilt per studie en per gebouw.

Je krijgt volgende week een mailtje van je opleiding met daarin meer duidelijkheid over hoe je rooster eruit komt te zien. Het handhaven van de anderhalve-meter-regel zorgt ervoor dat we onze faciliteiten niet volledig kunnen benutten. Dat betekent dat er bij de start van het nieuwe collegejaar voor jou een mix van onderwijs op de campus en online onderwijs wordt aangeboden. Waar mogelijk volg je onderwijs in onze gebouwen, de rest zal online worden gegeven. In de week van 24 augustus worden de studiewijzers in Blackboard gezet en kun je je volledige rooster daar vinden.

De coronamaatregelen hebben een grote impact op ons onderwijs, de tentamens en de huisregels in onze gebouwen. Om het onderwijs op locatie te kunnen organiseren is het belangrijk dat iedereen zich aan de maatregelen houdt en aanwijzingen opvolgt. Lees hier meer over de huisregels in onze gebouwen.