20 november 2019

Herkansingen in de Kerstvakantie

In de Kerstvakantie is Onderwijszaken grotendeels gesloten. Het Studie-informatiepunt (STIP) is gesloten van 23 december t/m 5 januari. Kijk voor onze actuele openingstijden op de studentensite en de beeldschermen in het Hijmans van den Berghgebouw.

Herkansingen jaar 1 en 2

In de laatste week van december en de eerste week van januari vinden een aantal herkansingen plaats.

• Heb je voor de bloktoets een onvoldoende gehaald maar ten minste een 4.0, dan word je per mail uitgenodigd voor de herkansing.
  • Ben je recidivist en heb je al eerder deelgenomen aan de herkansing van het blok? Meld je dan uiterlijk 20 december 13.30 uur per mail aan voor de herkansing bij het STIP: STIP@umcutrecht.nl. Vermeld hierbij je naam, studentnummer en om welke herkansing het gaat.

CRUX 2A toets

Op 9 januari vindt de CRUX 2A toets plaats. Inschrijving voor deze toets is mogelijk t/m 1 januari in Osiris, mits je voldoet aan de voorwaarden voor inschrijving: https://students.uu.nl/gnk-b/crux

Te laat met inschrijven? Stuur dan uiterlijk 6 januari 13.30 uur een mail naar het STIP: STIP@umcutrecht.nl.