7 juni 2019

Help nieuwe studenten en verdien wat bij

In de eerste week van ieder academisch jaar vindt een in­troduc­tie plaats voor aankomende studenten aan de Facul­teit Sociale Wetenschappen; de FaculteitsIntroductie (kortweg FI). De FI is op maandag 2 september 2019.

Hiervoor zoeken we studenten die het leuk lijken een dagje een groep te begeleiden en te zorgen dat ze een spetterende start van hun studie hebben! Bovendien begeleiden alle studentmentoren hun eerstejaars werkgroep gedurende het gehele collegejaar.

Lijkt het jou leuk om samen met een vriend of vriendin een groep eerstejaars studenten van jouw studie te begeleiden en wat bij te verdienen? Geef je dan nu op via het sollicitatieformulier! De opleidingsspecifieke vacatures kun je vinden op Blackboard.

Voor vragen, mail naar fi.sbs@uu.nl.