7 december 2017

Heidelberglaan: nieuwe locatie voor foodtrucks

Eten bij foodtruck Meza
Foodtruck Meza

Naast het Langeveldgebouw aan de Heidelberglaan vind je tegenwoordig verschillende foodtrucks. Dagelijks kun je halal sandwiches, maaltijden en salades bij Meza kopen. Daarnaast wisselen Hoi Anh (Vietnamees street food) en Tour de la Frite (verse, handgesneden, biologische friet) elkaar af. In de komende maanden komen er nog andere foodtrucks bij. Bekijk welke foodtruck wanneer aanwezig is.

Meer ontwikkelingen op cateringgebied

  • Sinds een aantal maanden heeft Sodexo een samenwerking met de boerencoöperatie Local2Local. Deze coöperatie probeert met zo kort mogelijke verkooplijnen producten van boeren en producenten aan consumenten te verkopen. Onderdeel van de samenwerking tussen Sodexo en Local2Local is de verkoop van producten in de bedrijfsrestaurants van het Educatorium en het Bestuursgebouw. Er worden onder andere jam, kaas en sap verkocht, maar ook door Reinaerde geproduceerde vogelhuisjes. Naast de verkoop van deze retailproducten kun je ook bij Local2Local online producten bestellen. Je haalt de producten vervolgens op een afgesproken moment op bij één van de afhaalpunten in het bedrijfsrestaurant in het Bestuursgebouw of Victor J. Koningsbergergebouw.
  • Het restaurant in het Jeanette Donkervoetgebouw heeft een metamorfose ondergaan en heet vanaf nu Café Madame Jeannette.
  • Op 4 december is het restaurant op de eerste verdieping van het gerenoveerde Minnaertgebouw in gebruik genomen. Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag van 11.30 uur tot 14.00 uur geopend. Zodra het onderwijs in februari ook verhuist is naar het Minnaert is het restaurant ook ’s avonds open. De begane grond wordt ook in februari in gebruik genomen.
  • Op 1 januari sluit het restaurant in Achter Sint Pieter 200 vanwege de renovatie.