6 juli 2017

Haal meer uit je bacheloronderzoek: Doe mee met de Student Research Conference 2017

Dit jaar zal de conferentie plaatsvinden op 15 november 2017 op het University College Roosevelt in Middelburg

Dien vóór 16 juli  je bacheloronderzoek in bij de beoordelingscommissie van de Student Research Conference 2017 en maak kans op een publicatie in een e-journal en diverse prijzen (met prijzengeld variërend van 500 tot 1000 euro)!

De SRC is een jaarlijks terugkerend evenement, exclusief voor bacheloronderzoek, dat door de VSNU en projectbureau ScienceWorks georganiseerd wordt. Verschillende Utrechtse studenten zijn de afgelopen jaren in de prijzen gevallen. Vorig jaar viel studente Laura Cromzigt dubbel in de prijzen, lees het nieuwsbericht hierover hier terug.

De conferentie zelf vindt dit jaar plaats op woensdag 15 november 2017 aan het University College Roosevelt (Middelburg).

Meer informatie vind je op: www.studentresearchconference.nl
Let hierbij specifiek op de richtlijnen: je dient bijv. het onderzoek te comprimeren tot een paper van tenminste drie, max. vier pagina’s.