27 september 2018

Gratis training voor UU-studenten via Skills Lab

Ben je eerste, tweede of derdejaars bachelorstudent? Dan heb je recht op een Skills Lab voucher waarmee je één keer gratis een training, workshop of cursus kunt volgen bij onder andere Parnassos, ColUU en Babel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de training Slim Studeren, Zelfverzekerd Presenteren of een cursus Photoshop.

Bekijk het aanbod aan trainingen.

In de week van 8 oktober kun je je voucher direct verzilveren bij de Skills Lab pop-upstand, zonder een afspraak te maken. Zoek een interessante cursus uit, neem je ID mee en schrijf je direct in!

Locaties en tijden

• Educatorium: maandag 8 oktober, 12.00u-15.00u
  • Universiteitsbibliotheek Binnenstad (Drift): dinsdag 9 oktober, 12.00u-15.00u
  • Educatorium: woensdag 10 oktober, 12.00u-15.00u

Meer informatie over het Skills Lab vind je op de Skills Lab website.

Op de hoogte blijven van het Skills Lab en/of de vouchers? Like ons op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief.