Gratis maandverband te krijgen bij de UU

Gratis menstruatieproducten

De komende tijd kun je op vijf plekken op de universiteit maandverband en tampons ophalen wanneer dat nodig is. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt in onze gebouwen. Door maandverband en tampons beschikbaar te stellen hopen we hieraan bij te dragen. Het aanbieden van deze producten gebeurt in blok 3 en 4 van dit collegejaar en betreft een pilot.

Hoe, wat, waar?

Bij onderstaande volgende vier FSC-servicepunten stellen we gratis tampons of maandverband beschikbaar. De servicemedewerkers zijn op de hoogte.

• Universiteitsbibliotheek Binnenstad
  • Educatorium
  • Androclusgebouw
  • Victor J. Koningsbergergebouw

Daarnaast bevindt zich een non-foodautomaat in de Dining Hall van de International Campus Utrecht (ICU), waar je tegen inkoopprijs maandverband of tampons kunt kopen.

Hoe denk jij over deze dienst?

Het aanbieden van deze producten betreft een pilot. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening. Vul de vragenlijst hier in.

Deze pilot is een initiatief van Lijst VUUR van de Universiteitsraad en wordt uitgevoerd in samenwerking met het Facilitair Service Centrum van de Universiteit Utrecht. Heb je vragen? Neem dan contact op met Chiara Stam van Lijst VUUR.