Goed voornemen: meer creativiteit in 2023

Heb jij goede voornemens voor 2023? Wil je meer creativiteit in je leven. Combineer beide dan eens, door in januari te starten met een cursus bij Parnassos. Vanaf 1 december kun je je weer inschrijven voor een nieuwe cursusreeks, die vanaf 16 januari starten. In slechts vijf weken leer jij iets nieuws, ontmoet je gelijkgestemden, ontdek je je talent of ontwikkel je jouw grote passie!

Veel nieuw aanbod

Laat je inspireren door ons nieuwe aanbod. Altijd al willen weten hoe je je eigen liedjes het beste kunt opnemen? Hoe je zelf flyers en posters ontwerpt? Heb je behoefte aan presentatiecoaching of wil je weten hoe je teksten het beste over kunt brengen? Steek je handen uit de mouwen in een cursus Tuften, Zeefdrukken of Creatief Schrijven. Liever muzikaal bezig? Wat dacht je van Cabaretliedjes, Ukulele of privélessen Songlab? Of probeer Impro Comedy en focus je op typetjes (leukste les van de reguliere cursus). Zo zit er voor iedereen wel iets bij.

Nieuw cursusseizoen

Vanaf 16 januari kun je je opgeven voor het nieuwe voorjaarseizoen. Dat programma staat vanaf half december online en start in de week van 6 maart.

Over Parnassos

Parnassos Cultuurcentrum is het cultuurcentrum van Universiteit Utrecht, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Medewerkers van de UU krijgen 25% korting op alle groepscursussen. Voor studenten van de UU dat zelfs een korting van 50%. Privécursussen hebben een aangepast kortingstarief. Kijk voor de voorwaarden op onze site!