Gezocht: SUMMA-student voor in de Opleidingscommissie Geneeskunde (OCG)

Kijk jij kritisch naar de kwaliteit van het onderwijs op een constructieve manier? Denk je mee over nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en het onderwijs? Kijk je met een overkoepelende blik naar het curriculum? Of doe je dit allemaal nog niet, maar wil je het graag leren? Solliciteer dan voor een plek in de OCG!

De OCG bestaat uit zeven studenten en zeven docenten die samen kijken naar de bachelor-, master- en SUMMA-opleiding Geneeskunde; ieder vanuit zijn/haar eigen subcommissie (bachelor/master/SUMMA). Zij adviseert de opleiding over de kwaliteit van het curriculum. Door het stellen van kritische vragen en het geven van gevraagd en ongevraagd advies draagt zij bij aan de bewaking en de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Samen met een andere SUMMA-student en twee docenten zou jij de SUMMA-commissie van de OCG gaan vormen.

Enkele praktische zaken:

  • De OCG komt iedere tweede dinsdag van de maand samen, van 14:30-16:30. 
  • De eerste vergadering voor jou zal plaatsvinden op dinsdag 8 november. 
  • De subcommissie komt eens per maand samen.
  • Er staat een vergoeding tegenover je werkzaamheden.
  • De sollicitaties zullen plaatsvinden in de week van 17 t/m 21 oktober (waarschijnlijk in het UMCU). 

Solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren, mail dan uiterlijk maandag 3 oktober  je motivatie en cv naar onderwijs-sams@umcutrecht.nl. Ook voor vragen kun je bij dit mailadres terecht.