16 april 2019

Gezocht: student-assistent afdeling Staatsrecht, Bestuursrecht en Rechtstheorie

De afdeling Staatsrecht, Bestuursrecht en Rechtstheorie van de Universiteit Utrecht is per 1 juli 2019 op zoek naar een ambitieuze student-assistent voor het academisch jaar 2019/2020. In deze vacature gaat het daarbij om een aanstelling van één dag in de week (0,2 fte), voor 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. De werkdag wordt per onderwijsperiode in onderling overleg vastgesteld.

Functie
De werkzaamheden bestaan o.a. uit ondersteuning bij algemene afdelingszaken, onderwijs, onderwijs gerelateerde onderzoekstaken, het bijhouden van de handbibliotheek en ondersteuning bij het maken van readers. Daarnaast kunnen de werkzaamheden bestaan uit incidentele vervanging of ondersteuning van het secretariaat.

Profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een getalenteerde student die van aanpakken weet en bij voorkeur affiniteit met en/of interesse voor Staatsrecht en/of Bestuursrecht, alsook kennis heeft van computers en techniek ( in verband met digitalisering van het onderwijs). Vloeiende beheersing van zowel Nederlands als Engels is vereist.

Solliciteren

Een sollicitatiebrief met CV en cijferlijst kunnen tot en met vrijdag 10 mei 2019 (14:00 uur) worden gestuurd naar a.neisingh@uu.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie student-assistentschap SBR’. Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen via mail a.neisingh@uu.nl