23 mei 2018

Gezocht per 1 juli 2018: werkstudent voor de afdeling Communicatie & Marketing Diergeneeskunde

Voor 4 à 5 (vaste) dagen per week, voor een periode van minimaal 5 maanden.

Ben je drie dagen beschikbaar en toch geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan alsnog!

Zoek je een uitdagende, verantwoordelijke baan?

Bij een dynamisch team dat overal binnen de faculteit aan het werk is? Dan is een rol als ondersteuner op de afdeling Marketing, Communicatie & Multimedia van de faculteit Diergeneeskunde misschien iets voor jou.

Studenten in hun wachttijd genieten de voorkeur maar ook andere studenten worden uitgenodigd te solliciteren.

Wie zoeken we?

Een student Diergeneeskunde. Nauwkeurigheid, een proactieve houding en eigen initiatief zijn essentieel. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, een prettige telefoonstem en een goed oog voor dienstverlening, zowel binnen de afdeling als aan ‘externe’ klanten (binnen en buiten de faculteit).

Wat ga je doen?

Je gaat de facultaire websites, de facultaire social media en het intranet helpen onderhouden. Ook zal je met behulp van Google Analytics wekelijks analyseren hoe het gaat met de prestaties van deze platformen. Bovendien maak je de nieuwsbrieven die vanuit de afdeling aan alle medewerkers van de faculteit rondgestuurd worden en hou je een digitaal media-archief bij.

Daarnaast zijn alle werkzaamheden bij het secretariaat een belangrijk onderdeel van je werk. Zo neem je de telefoon op, beantwoord je de mail, beheer je de agenda’s van je collega’s en notuleer je bij overleggen. Je biedt ondersteuning bij het organiseren van evenementen of overleggen.

Wat bieden we?

Je krijgt een 0-uren aanstelling.

Je kunt een kijkje in de keuken van een communicatieafdeling nemen en ervaren hoe het is om achter de schermen van de faculteit te werken, op het snijvlak van diergeneeskunde, PR, communicatie en journalistiek. Via de afdeling Marketing, Communicatie & Multimedia kom je in aanraking met diverse stafafdelingen en departementen van de faculteit – een prima manier om je netwerk uit te breiden.

Meer weten?

Neem dan contact op met het secretariaat, 030 – 253 4722 of secretariaat.communicatie.vet@uu.nl

Solliciteren?

Stuur voor 28 mei een e-mail met CV en je motivatie naar secretariaat.communicatie.vet@uu.nl