15 mei 2019

Gezocht: kandidaten voor de Studentenprijs voor bijzondere verdiensten

Bij de komende opening van het Academisch jaar zal de Universiteit Utrecht voor de elfde keer de Studentenprijzen uitreiken. Het doel van de Studentenprijzen is om studenten op een positieve manier te stimuleren uitzonderlijk te presteren in of buiten hun studie. Zo zijn de winnaars en genomineerden van de scriptieprijs veelal een promotietraject gestart en verrassen de winnaars in de categorie ‘bijzondere verdiensten’ keer op keer de jury met de bijzondere bestuurlijke en maatschappelijke activiteiten die zij hebben ondernomen.

Iedereen van binnen- en buiten de universiteit mag een student of groep studenten van de Universiteit Utrecht voordragen voor de Studentenprijs ‘bijzondere verdiensten’.

Voordrachten voor deze Studentenprijzen moet uiterlijk 1 juni 2019 zijn ingediend.

Meer informatie over de voorwaarden en de procedure vind je op www.uu.nl/bijzondereverdiensten