Gezocht: enthousiaste junior webredacteur Communicatie & Marketing GW (8 uur p.w.)

Help jij ons met het redigeren en publiceren van berichten op uu.nl en intranet? Wij zoeken een junior redacteur om onze redactie te versterken! De aanstelling is voor een periode van een jaar en gaat bij voorkeur in per 22 april 2024.

Onze nieuws- en agendafeed op uu.nl is een van onze belangrijkste kanalen voor de communicatie met de wereld buiten de universiteitspoorten. Voor interne communicatie hebben we vergelijkbare feeds op intranet. Als nieuwe redactie-assistent ga jij hier je steentje aan bij dragen.

• Teksten redigeren voor externe en interne communicatie
  • Teksten vertalen van Nederlands naar Engels of andersom (mag m.b.v. een vertaaltool)
  • Nieuwe content plaatsen op intranet en uu.nl (via ons cms, Drupal), waarbij je ervoor zorgt dat berichten goed vindbaar zijn
  • Tijdens het inwerken werk je bij ons op kantoor (Trans 10), daarna kun je ook gedeeltelijk thuiswerken

Profiel

• Je bent redactioneel sterk, weet je de universitaire richtlijnen en regels rondom redactie en cms snel eigen te maken en toe te passen (schrijfwijzers, digitale toegankelijkheid en SEO)
  • Je werkt nauwkeurig en vlug, hebt oog voor detail en de Nederlandse en Engelse taal- en grammaticaregels heb je goed onder de knie
  • Je bent 8 uur per week beschikbaar. Deze uren kunnen verdeeld worden over 2 dagen
  • Je bent student aan onze faculteit Geesteswetenschappen

Aanbod

Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk zondag 17 maart een mail met je motivatie en cv naar: Lars van der Kooij (l.m.vanderkooij@uu.nl).