19 februari 2020

Gezocht: bestuursleden voor geneeskunde olympiade (GO)

Heb jij zin om een groot, landelijk evenement te organiseren voor alle geneeskundestudenten, samen met een gezellige groep studenten? De Geneeskunde Olympiade is een wedstrijd die jaarlijks plaatsvindt. De beste wint! 

Over De Geneeskunde Olympiade

Het programma voor de deelnemers bestaat uit twee delen:

  • Een individueel deel met vragen uit het echte Amerikaanse artsenexamen, waarin te gekke prijzen zijn te winnen. De vragen voor de individuele toets zullen met behulp van docenten worden geselecteerd uit de Amerikaanse arsenexamenbank United States Medical Licensing Examination (USMLE) en zullen in het Engels worden aangeboden. Na afloop zullen de vragen centraal worden nagekeken. 
  • Een interactief deel waarin de studenten in teams tegen elkaar zullen strijden voor de winst. 

Op alle 8 faculteiten zal op hetzelfde moment de Olympiade plaatsvinden. Zo kunnen studenten hun eigen medische kennis vergelijken met die van andere geneeskunde studenten. Om de strijd zo eerlijk mogelijk te houden kunnen de studenten deelnemen in categorieën naar jaarlaag (jaar 1, 2, 3 en master) en zal in iedere categorie aan de beste drie individuele resultaten een prijs worden toegekend. Daarnaast zullen de besturen van de verschillende studieverenigingen ook onderling strijden! 

Aanmelden

Heb jij het overzicht van een voorzitter? De juiste kwaliteiten voor PR? Talent voor organisatie? Of wil je graag leren hoe je professioneel in contact komt met sponsoren? Solliciteer nu, dan zoeken wij samen met jou wat het beste bij je past. 

Mail je motivatie + CV naar info.geneeskundeolympiade@gmail.com