Gezocht: 2 enthousiaste junior webredacteuren

Ben jij een enthousiaste schrijver, secuur en zelfstandig? Heb je plezier in het onderhouden van websites en blijf je graag op de hoogte van alles wat er speelt binnen de faculteit? Dan zoeken we jou als nieuwe junior webredacteur! Er staan 2 vacatures open met vergelijkbare werkzaamheden.

• Nieuwe content plaatsen
  • Bestaande content actualiseren
  • Teksten redigeren
  • Teksten vertalen van Nederlands naar Engels of andersom (mbv een vertaaltool)

Je bent:

• Redactioneel sterk in het Nederlands en in het Engels
  • Secuur en zelfstandig
  • Goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken
  • Flexibel genoeg om je planning om te gooien als het werk daarom vraagt
  • Een proactieve en gezellige collega

Vanzelfsprekend heb je er plezier in om websites te onderhouden. Nieuwe systemen onder de knie krijgen is voor jou geen probleem en bij voorkeur heb je al kennis en ervaring van Drupal. Basiskennis van html is een pré.

Aanbod

• Een salaris van minimaal €2.693,- en maximaal €3.636,- (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%
  • O.a. een pensioenregeling & flexibele arbeidsvoorwaarden, professionele ontwikkeling, regelingen over sport- en cultuur, korting op software en andere IT-producten
  • Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden

Vacature 1: junior webredacteur studentensite (8-12 uur per week, 3 maanden)

Onderwijs- en Studentzaken GW zoekt een junior webredacteur voor de studentensite, voor een tijdelijke ziektevervanging van drie maanden. We zoeken iemand voor 8-12 uur per week (0,2 - 0,3 fte) voor 3 maanden, van 15 januari tot 15 april 2024. Je kunt je uren flexibel indelen en werkt nauw samen met het team Studentencommunicatie GW.

Heb je interesse? Stuur via de mail je motivatie en CV naar:

Vacature 2: junior webredacteur intranet (4 uur per week, 1 jaar)

De huidige werkstudent gaat haar master in Italië doen, vandaar dat Communicatie & Marketing GW een vacature junior webredacteur heeft voor intranet (het medewerkersplatform van de UU). We zoeken iemand voor 4 uur per week (0,1 fte) voor een jaar, van 15 januari 2024 tot 15 januari 2025. Je kunt je uren flexibel indelen en  werkt nauw samen met de eindredacteur intranet.

Heb je interesse? Stuur via de mail je motivatie en CV naar webmaster.GW@uu.nl.