16 januari 2019

Geneeskundestudent Richard Horenberg (Platform Onbeperkt Studeren) neemt Diversity & Inclusion Award in ontvangst

Namens het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht heeft vicevoorzitter Annetje Ottow de eerste Diversity & Inclusion Award uitgereikt aan geneeskundestudent Richard Horenberg, voorzitter van het Platform Onbeperkt Studeren.

​De beoordelingscommissie van de Diversity & Inclusion Award was zeer onder de indruk van Richards belangeloze inzet, naast zijn studie Geneeskunde. Uit de nominatie blijkt zijn onvermoeibare enthousiasme en niet aflatende betrokkenheid bij studenten met een functiebeperking. Hij is om die redenen samen met de andere leden van het Platform Onbeperkt Studeren volgens de commissieleden een absoluut rolmodel.

Lees het volledige artikel