23 mei 2018

Geef je op voor De Speciale Trump Show van BNR nieuwsradio

Wordt Donald Trump de komende jaren afgezet als president of zit hij misschien nog wel 6 jaar? Hoe kijkt de Trump-aanhang in Amerika naar zijn presidentschap? En wat is zijn invloed op de rest van de wereld in zijn eerste anderhalf jaar?

Het programma De Wereld van BNR Nieuwsradio zendt op 31 mei de Speciale Trump Show live uit vanaf de campus van de Universiteit Utrecht en jij kunt erbij zijn. Kom naar de live radio uitzending met Amerika-deskundigen Charles Groenhuijsen en Jaap Verheul.

Presentator Bernard Hammelburg praat met Amerika-deskundigen Charles Groenhuijsen en Jaap Verheul (Universiteit Utrecht) over de positie van Trump in Amerika en in de wereld. Ook wordt er geschakeld met Jan Postma, Amerika-correspondent voor BNR in Washington.

Stel zelf vragen

Heb je zelf vragen over het presidentschap van Trump? Tijdens de live uitzending kun je zelf je vraag stellen! Na afloop blijven Groenhuijsen en Verheul nog even om met het publiek te debatteren.

Gasten

• Charles Groenhuijsen, Amerika-deskundige, oud-NOS correspondent in de VS en schrijver van oa President Donald Trump en Oh oh Amerika.
  • Jaap Verheul, UHD en Amerika-deskundige Universiteit Utrecht, auteur van oa De Atlantische pelgrim.
  • Jan Postma, BNR-correspondent in Washington DC
  • Bernard Hammelburg, presentator van het programma BNR De Wereld en oud-Amerika-correspondent

• Datum: donderdag 31 mei, 15-16 uur
  • Locatie: Van Lier & Eggink Zaal, Heidelberglaan 8 (direct naast de ingang)