Gaat het nog oke? Doe de check!

Als student krijg je veel voor je kiezen en het combineren van een sociaal leven, studie, werk en sporten is soms lastig. Dat maakt het extra belangrijk om bewust te zijn van hoe het met je gaat en goed voor jezelf te zorgen. Daarom kun je nu de jaarlijkse Mental Health Check van de Caring Universities weer doen.

Studenten beseffen vaak niet of te laat dat het niet helemaal lekker gaat. Zeker in deze kille wintermaanden is het belangrijk dat je grip houdt op je eigen welzijn.  Daarom is de jaarlijkse Mental Health Check weer beschikbaar! Door slechts 10-15 minuten te nemen voor het invullen van de Mental Health Check creëer je tijd voor zelfreflectie en krijg je een korte terugkoppeling met persoonlijk advies. Om hiermee aan de slag te gaan biedt Caring Universities gratis online modules aan om je handvatten te geven om om te gaan met stress, uitstelgedrag en het verminderen van somberheid. Ideaal dus om op je eigen tempo door te werken!

Caring Universities is een universiteitsoverkoepelende organisatie die zich bezighoudt met jouw welzijn.

Doe de mental health check
Website Caring Universities