Ga met de United Netherlands Delegatie mee naar Model UN debatten

Ben je ambitieus? Heb je interesse in diplomatie? Wil je deelnemen aan Model UN debatten van de Universiteiten van Oxford en Harvard? Meld je aan voor de United Netherlands Delegatie met 30 andere getalenteerde en gemotiveerde studenten!


United Netherlands Delegatie

Als Delegate ontvang je wekelijks (Engelstalige) trainingen en lessen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, die je voorbereiden op deelname aan twee gerenommeerde internationale MUN conferenties. Je leert de theorie en praktijk van multilaterale diplomatie en verdiept je in de kunst van publiekelijk spreken, onderhandelen en leiderschap. De Delegatie richt zich daarnaast op zelfontwikkeling en persoonlijke doelen, aan de hand van reflectie en feedback van jouw trainers en mededeelnemers. Je doet hierdoor skills op die van onschatbare waarde zijn voor je toekomstige carrière en persoonlijke ontwikkeling. 

Aanmelden en studieprogramma

De aanmeld-deadline is midden augustus, de exacte datum zal binnenkort bekend gemaakt worden. Om deel te nemen moet je ingeschreven staan voor een Bachelor of Master aan een Nederlandse universiteit. Bachelorstudenten kunnen het semester-lange programma van 10 studiepunten laten opnemen in hun studieprogramma. Hiervoor moet je van tevoren goedkeuring aanvragen aan de examencommissie

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de Delegatie, ervaringen van oud-deelnemers en aanmelding? Kijk op de site van United Netherlands