1 mei 2020

Ga creatief aan de slag met de UU FakecationExpress challenge

Voel je je thuis een beetje opgesloten en kijk je ernaar uit om weer op reis te gaan? Fake it until you make it. Doe mee aan de UU FakecationExpress challenge en maak kans op gratis Interrailtickets voor jou en je studievrienden.

OVER DE CHALLENGE

De Green Office daagt jou en je medestudenten uit om je ideale interrailtrip te visualiseren. Laat zien hoe jouw droomreis eruitziet met een leuke en creatieve foto, GIF of video. Kom jij met de beste inzending? Dan wordt jouw droomtrip werkelijkheid wanneer we over een tijdje weer mogen reizen.

Dus pak je camera, laptop of fotobewerkingsprogrammas erbij en laat je creativiteit de vrije loop! Je kunt je inzendingen insturen tot en met dinsdag 5 mei 16:00. Voor meer informatie over de regels en voorwaarden, ga naar de pagina van de UU Fakecation Express.

De Green Office is waar jonge geesten de handen ineenslaan om de Universiteit Utrecht te ondersteunen in haar duurzame ontwikkeling.