22 oktober 2020

Op weg naar een duurzame toekomst

Future of Aviation Challenge

Tijdens de Future of Aviation Challenge bedenk jij nieuwe businessmodellen om hybride elektrisch vliegen in 2030 mogelijk te maken. In een interdisciplinair team ga je aan de slag om binnen korte tijd ideeën te bedenken. Het beste team pitcht hun idee aan de top van de luchtvaartsector én wint een vlucht in een elektrisch vliegtuig! Gaat jouw idee emissieloos vliegen dichterbij brengen?

Waarom deze challenge?
In 2070 wil de luchtvaartsector emissieloos kunnen vliegen. Kleine hybride elektrische vliegtuigen zijn in ontwikkeling, maar binnen huidige businessmodellen nog niet rendabel om in te investeren.
Out-of-the-box ideeën van jong talent met verschillende achtergronden zijn dus hard nog! Deelname aan de online Future of Aviation Challenge is jouw kans om de transitie naar duurzame luchtvaart in een stroomversnelling te brengen. Doe je mee?

Doe mee en…

  • Bedenk ideeën onder professionele begeleiding
  • Draag bij aan een duurzame manier van vliegen
  • Presenteer aan de top van de luchtvaart
  • Win een vlucht in een elektrisch vliegtuig!

Aanmelden
Meld je t/m 16 november aan op futureofaviationchallenge.nl. Hier vind je ook meer informatie over de opzet van de challenge.

Contact
Heb je vragen over de Future of Aviation Challenge? Neem dan contact op met SustainableMotion via info@sustainablemotion.nl.