12 december 2019

Foute Kersttruiendag bij de UU

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg? Dat geldt niet voor vrijdag 13 december! Dan is het namelijk weer Foute Kersttruiendag bij de UU. Trek dus je foute kersttrui, glitterjurk of gekste kerstpak aan naar de universiteit!

Kersttruien voor Incluusion

Sta je dan voor gek? Vast! Maar als zoveel mogelijk medewerkers en studenten meedoen, alweer minder. Dus deel deze oproep. En bovendien, een portie lef heb je nodig om verder te komen in het leven. Net zoals vluchtelingen lef nodig hebben om huis en haard achter te laten en naar een vreemd land te trekken in totale onzekerheid. Daarom vraagt de UU dit jaar aandacht voor het initatief incluusion met onze Foute Kersttruiendag. Dus doe je gekke kerstpak aan en doneer aan incluusion! Omdat het fijn is om met z’n allen een (Kerst)steentje bij te dragen!

Win een UU-Hoodie

Verras je (mede)studenten met een pimpelpaarse glittertrui, of maak je collega’s aan het lachen met een dansende kerstmuts. Of je nou in colleges, in de bibliotheek, achter je bureau, in een vergadering of achter een balie zit. Doe mee! En heb je anderen ook zo ver gekregen dat ze jouw actie willen sponsoren? Of doneer je zelf zodat ook vluchtelingen colleges kunnen volgen? Dan vinden wij je een echte held! Deel een foto van jouw stralende kerstoutfit op Instagram met #christmasjUUmper en maak kans op een UU-hoodie. De leukste inzendingen posten we op het UU-account.