26 november 2019

Forward Festival: Lustrumfestival Parnassos

parnassos

In 2019 bestaat Parnassos 25 jaar. Dat viert Parnassos met het Forward Festival, een spectaculair lustrumfestival in december.

Zo’n 90 studenten en docenten (acteurs, muzikanten, zangers, dansers/tekstschrijvers en beeldend kunstenaars) gaan in een bonte verzameling muziek-, theater- en dansvoorstellingen, exposities, cabaret en pop-up acts vooruit kijken naar het jaar 2044 én terugblikken naar 1994: de start van Parnassos Cultuurcentrum.

Knipoog
Zodra je over de drempel stapt, waan je je in 2044. Of toch niet? Heden, verleden en toekomst lopen door elkaar heen. Voorstellingen, exposities, pop-up acts en vreemde objecten verrassen je in alle hoeken van het gebouw en zetten je aan het denken over de toekomst... Met een grote knipoog!

Shotje zuurstof
Kijk vooruit, (ver)dwaal in toekomst, geniet van de bijzondere voorstellingen, kom loungen in de Bunker 94 of neem een shotje zuurstof in de Skybar 44. Blijf dromen en vergeet niet een boodschap voor 2044 achter te laten in de timecapsule!

Data: woensdag 11 t/m vrijdag 13 december – aanvang 19.30 uur en zaterdag 14 december 13.30 + 19.30 uur | Entree: €16/€12 (studenten) | Info en kaarten: Forward Festival