Fietspad Heidelberglaan afgesloten van 7 t/m 11 juni

Vanaf maandag 7 juni tot en met vrijdag 11 juni is het fietspad aan de Heidelberglaan afgesloten voor fietsers. De toplaag van het fietspad wordt gedurende deze week vernieuwd. Fietsers worden omgeleid via de Leuvenlaan en de Cambridgelaan. De voetpaden en gebouwen in het USP blijven bereikbaar. De werkzaamheden zullen geen geluidshinder opleveren.

Fietsters

Gedurende de werkzaamheden is het gehele fietspad aan de Heidelberglaan afgezet. Ook de oversteken voor fietsers zijn afgesloten. Fietsers die een eindbestemming hebben ten noorden van de Heidelberglaan (gele gebied) kunnen het beste de omleiding volgen via de Leuvenlaan. Fietsers met een eindbestemming ten zuiden van de Heidelberglaan (groene gebied) volgen de omleiding via de Cambridgelaan. De Bolognalaan en Sorbonnelaan zijn regulier toegankelijk. De omleidingen zijn ter plaatse aangegeven en er zijn verkeersregelaars aanwezig.

plattegrond Heidelberglaan

Voetgangers

De toplaag wordt in fases aangebracht en heeft een uithardtijd van circa 30 minuten. Waar niet gewerkt wordt, kan daarom vrij worden overgestoken. Het kan zijn dat voetgangers iets moeten omlopen om een werkvak heen. Volg daarin de instructie van de aanwezige verkeersregelaars op.