17 mei 2018

Festival Parnassos presents

Kom sfeer proeven, talent ontdekken en gezellig samen een drankje doen!

Tijdens het driedaags festival Parnassos presents bruist Parnassos van cultuur, talent en creativiteit. Het hele weekend staan de cursisten in de spotlights. Van singer-songwriter tot fotografie, van dans tot kleinkunst en van illustreren tot theatersport, het komt allemaal voorbij!

Niet alleen op het podium, maar ook op de muren laten onze cursisten zien wat ze in huis hebben, met exposities van de beeldende en fotografiecursussen. Op zondag 3 juni is het Culturele Zondag en zijn er extra optredens in Parnassos. Houd de agenda van Parnassos in de gaten voor het volledige programma!

Cursusinschrijving

Ben jij van plan je in te schrijven voor een cursus, maar twijfel je welke cursus het beste bij je past? Tijdens Parnassos presents krijg je een goede indruk van bijna alle cursussen. Leuke cursus ontdekt? Schrijf je dan meteen in voor het nieuwe cursusseizoen in september! De cursusinschrijving start op 4 juni. Het nieuwe cursusseizoen begint in de week van 24 september. Studenten krijgen 50% korting op alle cursussen. 

Denk bijvoorbeeld aan cursussen van Durven zingen tot Fysiek theater, van Theatersport tot Illustreren, van Gitaar tot Portretfotografie en van Clipdance tot Photoshop.

Meer informatie

www.uu.nl/parnassos