En de winnaar is...

Jan-Paul van Staalduinen (directeur ITS) deelt de hoofdprijzen uit

De prijswinnaars van de phishingquiz zijn bekend! Alle winnaars hebben inmiddels bericht gehad en wij wensen hen veel plezier met hun prijs. Directeur Jan-Paul van Staalduinen van Information and Technology Services (ITS) deelde vorige week de hoofdprijzen uit (zie foto).

Alle vragen goed

De hoofdprijswinnaars hadden alle tien de vragen van de quiz goed en waren getrokken als winnaar. Eén iemand kreeg de fiets, twee anderen een sportabonnement en vijf mensen een beveiligde USB-stick.

Prijs voor deelname

Daarnaast werden er nog 250 waterflessen (van join the pipe) verloot onder alle deelnemers, ongeacht hun score. Zij konden hun waterfles ophalen bij de IT-balie in het Educatorium.

Switch on Security

Doel van de quiz was het verhogen van de bewustwording rondom de gevaren van phishing en het herkennen ervan. De start was in de week van de veiligheid (met Irma's ervaringsverhaal) en de hologrammen in de panden van de UU. Wil je verder lezen over dit onderwerp en andere onderwerpen rondom beveiliging? Of wil je de quiz alsnog doen (zonder prijzen)? Kijk op Switch on Security.