26 februari 2018

Elective voor 3 ECTS: ‘Co-create: life’s professional challenges’

De Graduate School of Life Sciences en Career Services van de Universiteit Utrecht bieden het Elective 'Co-create: life's professional challenges', in samenwerking met de Gemeente Utrecht.

Beleid, praktijk, onderzoek, en ondernemerschap zullen elkaar hier vinden door in interdisciplinaire teams aan een echt maatschappelijk probleem van opdrachtgever Gemeente Utrecht te werken onder begeleiding van professionals uit verschillende velden. Ook wordt er gewerkt aan professionele vaardigheden en talentontwikkeling tijdens de inspiratie-sessies, workshops, en persoonlijke coaching. Aan het einde van de Elective zal het concept aan de opdrachtgever gepitcht worden waarna het beste idee wellicht ten uitvoering zal kunnen worden gebracht.

Ben je dus op zoek naar een creatieve uitdaging? Stap uit je comfortzone, verbreed je horizon, en geef je creativiteit de vrije ruimte met je deelname aan de Elective Co-create!

Wat: Universiteit Utrecht brede Engelstalige Elective voor 3 ECTS

Wie: ROC Midden Nederland -, HU -, UU studenten (Bachelor year 3, master and PhD) en recent afgestudeerde alumni

Wanneer: 16 April 2018 t/m 26 April 2018 voltijd

Waar: Utrecht Science Park

Meer informatie en contact: www.co-challenge.nl / info@co-challenge.nl.